Blum Tandem

Blum ladegeleiders
Blum is een toonaangevende fabrikant van professioneel meubelbeslag. Met haar producten zoals Blum ladegeleiders wil Blum de kwaliteit van woningen verbeteren door slimme woonruimte oplossingen te bedenken. In ons assortiment vind je een ruim en divers assortiment aan geleiders van Blum. Hierbij kun je denken aan Blum Movento, Blum Tandembox en Blum TA’OR Box. Blum heeft ladegeleiders softclose en push to open

Blum Tandem - Push to Open
Blum TANDEM push-to-open een vederlichte loop een meubelleven lang. TANDEM, het verdekte geleider voor houten laden: vederlichte loop en groot bedieningscomfort in alle woonruimtes. Het uitgebreide progamma van TANDEM biedt voor elk meubel de juiste oplossing. Zelfs zwaar beladen voorraadladen lopen vederlicht en overtuigen met een heel hoge uithangstabiliteit.

Snelle montage, eenvoudige instelling
Koppel- of opzettechniek, de lade is altijd snel en eenvoudig te monteren. En het exacte instellen van de fronten gebeurt werktuigloos, dankzij de geïntegreerde hoogteverstelling. Bij volledig uittrekbare laden ondersteunt ook de geïntegreerde neigingsverstelling het comfortabele verstellen van de fronten.

Bij het sluiten zal de lade handmatig dicht gedrukt moeten worden.